POVPRAŠEVANJE

Osvežite svoj spletni videz!

Prenova vaše spletne strani je ključna za uspešen spletni nastop. Prepustite nam svojo spletno prisotnost in skupaj ustvarimo stran, ki bo pritegnila in navdušila vaše obiskovalce.

POVPRAŠEVANJE

Osvežite svoj spletni videz!

Prenova vaše spletne strani je ključna za uspešen spletni nastop. Prepustite nam svojo spletno prisotnost in skupaj ustvarimo stran, ki bo pritegnila in navdušila vaše obiskovalce.

Izpolnite obrazec in prejmite neobvezujočo ponudbo na vaš elektronski naslov.


Pogosta
vprašanja

V podjetju se zavedamo, da imate morda nekaj vprašanj glede samega postopka prenove. Zato smo tu, da vam zagotovimo vse potrebne informacije. Spodaj najdete odgovore na nekaj pogostih vprašanj, ki smo jih prejeli.

Prvi pokazatelj, da je vaša spletna stran potrebna prenove je zastareli dizajn spletne strani. Novodobni “zahtevni” obiskovalci pričakujejo sodoben, estetsko privlačen in enostaven dizajn.

 

Prav tako lahko težavo predstavlja zapletena navigacija po spletnem mestu kar pomeni, da je prenova nujna za izboljšanje uporabniške izkušnje.

 

V današnjem svetu je pomembna (najbolj) tudi mobilna prilagojenost spletne strani, saj večina ljudi dostopa do spletnih strani prek mobilnih naprav. Če vaša spletna stran ni optimizirana za mobilne naprave, boste verjetno izgubili veliko obiskovalcev.

 

Potrebo po prenovi opazite tudi pri slabih uvrstitvah v iskalnikih – to je dober pokazatelj potrebe po prenovi spletne strani. Če se vaša spletna stran ne uvršča dobro v rezultatih iskanja, bi bilo morda treba pregledati in izboljšati SEO (optimizacija spletnih strani za iskalnike).

 

Nazadnje, če je vsebina na vaši spletni strani zastarela ali neustrezna, je čas za prenovo, saj sveža in relevantna vsebina pritegne in obdrži obiskovalce.

 

Če opazite katero koli od teh težav, je smiselno razmisliti o prenovi spletne strani.

Trajanje prenove spletne strani je odvisno od številnih dejavnikov, kot so: (obseg projekta, zahtevnost funkcionalnosti, potrebne vsebinske spremembe in druge specifične zahteve). Vsak projekt je unikaten, edinstven z različnimi cilji.

 

Prenova traja od dveh tednov za manj zahtevne projekte do nekaj tednov za bolj zahtevne projekte.

 

Oceno trajanja posameznega projekta boste prejeli skupaj z informativno ponudbo, ki jo pridobite z izpolnitvijo obrazca zgoraj.

Prenova spletne strani je odlična priložnost za izboljšanje hitrosti nalaganja strani.

 

Med prenovo lahko optimiziramo kodo, fotografije, izboljšanje strežniškega odziva in druge elemente, ki lahko vplivajo na hitrost vaše spletne strani, s čimer izboljšamo splošno uporabniško izkušnjo in SEO uvrstitev.

Seveda! Vse naše spletne strani so ustvarjene s CMS WordPress urejevalnikom, kar pomeni, da lahko samostojno urejate vsebino, dodajate besedila, fotografije in še več. To vam omogoča popolno svobodo in enostavnost pri upravljanju vaše spletne strani.

Prenova spletne strani lahko vpliva na vašo SEO uvrstitev. Pomembno je, da izberete zanesljivega izvajalca, ki zna ohraniti ključne SEO pozicije.

 

Zagotovite si, da je proces prenove izveden pravilno, da bo vaša spletna stran ostala vidna in dostopna za iskalnike ter ohranila svojo uvrstitev.

Cene za prenovo spletne strani se močno razlikuje, saj so odvisne od različnih dejavnikov, kot so obseg projekta, kompleksnost funkcionalnosti, potreba po prilagojenem oblikovanju in druge specifične zahteve.

 

Vsak projekt je edinstven in zato k oblikovanju cene pristopamo individualno. Za natančnejšo ponudbo vam svetujemo, da izpolnite zgornji obrazec.

Ne, med procesom prenove vaše spletne strani bo vaša spletna stran še vedno dostopna za obiskovalce.

 

Prenova se običajno izvaja na ločeni, (testni) različici vaše spletne strani, zato lahko vaša obstoječa spletna stran še naprej deluje kot običajno. Ko je prenova dokončana in preverjena, se nova spletna stran prenese na (live) dejansko lokacijo, pri čemer je prekinitev delovanja minimalna ali je sploh ni. Na ta način zagotovimo, da ne izgubite nobenega prometa ali poslovanja med prenovo.

Seveda! Med prenovo lahko obdržite obstoječo vsebino. Je pa priporočljivo, da se pri tem osredotočite na izboljšanje in optimizacijo že obstoječega.

 

Posledično se poveča njena učinkovitost in privlačnost za obiskovalce.

Vzdrževanje spletne strani je ključno za zagotavljanje varnosti, zanesljivosti in učinkovitosti. Posodobitve CMS pa so pomembne za zagotavljanje varnosti spletne strani.

 

Redno posodabljanje in dodajanje vsebin je izjemno pomembno, saj zagotavlja optimalno delovanje spletnega mesta in posledično izboljša uporabniško izkušnjo obiskovalcev spletnega mesta.

Za več informacij glede vzdrževanje spletnih strani si lahko preberete na tej povezavi.

Prenova spletne strani je odlična priložnost za izboljšanje uporabniške izkušnje in pridobivanje novih obiskovalcev.

 

Zanemarjanje tega ključnega segmenta (prenove) za povezovanje s strankami lahko ogrozi vašo poslovno podobo. Lahko ustvarja vtis, da vaše podjetje ne skrbi dovolj za ostale vidike poslovanja, predvsem pa za svoje stranke. Negativna percepcija, ki jo to povzroči, lahko škoduje vašemu poslovanju.

 

To vključuje izboljšanje  (navigacije, optimizacijo za mobilne naprave, izboljšanje hitrosti nalaganja, posodobitev vsebine, izboljšanje dostopnosti ) in še več.

POSEBNA PRILOŽNOST

Brezplačna postavitev ali ureditev Google My Business profila.

Do konca meseca junija vam ob prenovi spletne strani BREZPLAČNO postavimo ali uredimo prikaz v omrežju Google My Business. 

Sveži projekti izpod naših rok

OBIŠČITE NAS

Pisarna

Devisium d.o.o.

Turnerjeva ulica 17

2000 Maribor

PIŠITE NAM

Email

info@devisium.com

POKLIČITE NAS

Telefon

+386 31 291 711

Back to top: