DOBRODOŠLI

Oddajte neobvezujočo povpraševanje.

Splet je vaša priložnost, da stopite v prvo vrsto. Zaupajte nam svoje želje in cilje ter zgradite digitalno avtentičnost na spletu in dosežite uspeh!

DOBRODOŠLI

Oddajte neobvezujočo povpraševanje.

Splet je vaša priložnost, da stopite v prvo vrsto. Zaupajte nam svoje želje in cilje ter zgradite digitalno avtentičnost na spletu in dosežite uspeh!

Izpolnite obrazec in stopite v digitalno prihodnost


Pogosta
vprašanja

V podjetju se zavedamo, da imate morda nekaj vprašanj glede samega postopka izdelave. Zato smo tu, da vam zagotovimo vse potrebne informacije. Spodaj najdete odgovore na nekaj pogostih vprašanj, ki smo jih prejeli.

Cena izdelave spletne strani/aplikacije/platforme je odvisna od več dejavnikov, vključno z velikostjo projekta, načinom izdelave in potrebnim vzdrževanjem, ki ni nujen, ampak ga resnično priporočamo. Vse je odvisno od potreb in zahtev projekta. Pred izdelavo natančno določite svoje potrebe ter se posvetujte z nami za realno oceno cene. Cena se giblje med nekaj sto in več tisoč evrov, odvisno od projekta. Prilagodljivost in želje sta ključna pri izbiri ustrezne cene.

Vzdrževanje spletne strani je ključno za zagotavljanje varnosti, zanesljivosti in učinkovitosti. Posodobitve CMS pa so pomembne za zagotavljanje varnosti spletne strani.

 

Redno posodabljanje in dodajanje vsebin je izjemno pomembno, saj zagotavlja optimalno delovanje spletnega mesta in posledično izboljša uporabniško izkušnjo obiskovalcev spletnega mesta.

Za več informacij glede vzdrževanje spletnih strani si lahko preberete na tej povezavi.

Da, za delovanje in uspeh spletnega mesta sta potrebna dva ključna elementa: domena in gostovanje.

 

Domena običajno stane približno 15 EUR na leto, medtem ko gostovanje običajno zahteva mesečni strošek okrog 5 EUR, odvisno od specifikacij vašega spletnega mesta. Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč pri izbiri optimalnih storitev za vas.

 

Seveda! Vse naše spletne strani so ustvarjene s CMS WordPress urejevalnikom, kar pomeni, da lahko samostojno urejate vsebino, dodajate besedila, fotografije in še več. To vam omogoča popolno svobodo in enostavnost pri upravljanju vaše spletne strani.

Sveži projekti izpod naših rok

OBIŠČITE NAS

Pisarna

Devisium d.o.o.

Turnerjeva ulica 17

2000 Maribor

PIŠITE NAM

Email

info@devisium.com

POKLIČITE NAS

Telefon

+386 31 291 711

Back to top: