DEVISIUM

Od majhne ideje do digitalnih inovatorjev.

Spoznajte
ekipo

Vaši ustvarjalni partnerji za digitalno preobrazbo.

Skupina mladih svojeglavih ustvarjalcev z enim samim ciljem.

Za našo skupino ni ovir, le izzivi, ki jih sprejemamo s strastjo in ustvarjalnostjo, saj verjamemo, da je digitalna preobrazba vaša priložnost za izstopanje iz povprečja.

Matej Hahn

RAZVIJALEC

Žan Ozim

RAZVIJALEC

Manuel Hahn

OBLIKOVALEC / SNEMALEC

Mario Kocbek

VODJA PROJEKTOV

Maja Ozim

VODJA PROJEKTOV

Barbara Sečkar

SOCIALNA OMREŽJA
SPLET

Digitalizacija
podjetij

Smo ključna točka do digitalizacije vašega podjetja. S širokim naborom digitalnih rešitev vam pomagamo doseči nove stranke, povečati prodajo in izboljšati učinkovitost poslovanja.

DIZAJN

Vizualna
podoba

Naša storitev video in fotoprodukcije vam omogoča izkoristiti prednosti vizualnega marketinga in se približati ciljnim strankam na način, ki bo zagotovo pustil trajen vtis.

BESEDE

Ustvarjanje
vsebin

Kvaliteten vsebinski marketing z različnimi oblikami vsebin in popolnimi kreativami. Ključen element za uspeh spletnega nastopa in  vrednosti vašega podjetja.

  • Pogumni.

    Navduševanje strank je temelj našega vsakodnevnega dela ter zagotavljanje izjemne kakovosti storitev. Naši sodelavci navdušujejo s kompetentnostjo in učinkovitim reševanjem izzivov, hkrati pa nenehno iščemo izboljšave ter delujemo proaktivno.

  • Zvesti.

    Visoka profesionalnost našega podjetja se odraža v nadpovprečni predanosti, prijaznosti in spoštovanju do strank ter sodelavcev, kar se opazi tako interno kot eksterno. Poistovetimo se lahko z zvestobo, pripravljenostjo za učenje, ki nam omogoča najizvrstnejše storitve.

  • Učinkoviti.

    Za dosego učinkovite inovativnosti je potrebna prepričljiva slika prihodnosti, veliko raziskovanja in eksperimentiranja. Posledično pa seveda spreminjanja in dodajanja preden preidemo na ciljno sliko, ki jo želimo doseči. Pomembno je razmišljati o tem, kako inovativni bi radi bili in ne o tem, kako inovativni smo že sedaj.

Novim izzivom naproti

“V podjetju smo prepričani, da je ključ do uspeha v celovitem in ustvarjalnem pristopu k delu. V ta namen je potrebna inovativnost, posebna pozornost in strokovno znanje. Kot specializirani strokovnjaki za digitalno preobrazbo, si bomo prizadevali ustvariti najboljše možne rešitve na tem področju, ki bodo podjetjem zagotovila konkurenčno prednost in poslovni uspeh.”

 

Matej Hahn C.E.O.

SLEDITE NAM

Zadnje novice
na našem blogu

Redno objavljene kakovostne in informativne vsebine, ki vam omogočajo, da ostanete na tekočem z novostmi in trendi na trgu. Z našimi strokovnimi nasveti in analizami vam pomagamo izboljšati vaše poslovanje ter graditi zaupanje s strankami. 

BLOG
Danes se bomo posvetili ključnim spretnostim upravljanja s socialnimi omrežji. Vprašanje, ali naj vaše podjetje prisotno na socialnih omrežjih, je postalo skorajda retorično. Kljub temu…
BLOG
Izdelava spletne strani je ključnega pomena za vsako podjetje ali posameznika, ki želi prisotnost na spletu. Če pa se ne zavedate najpogostejših napak pri izdelavi spletne strani, lahko to vodi do slabše…
OBIŠČITE NAS

Pisarna

Devisium d.o.o.

Turnerjeva ulica 17

2000 Maribor

PIŠITE NAM

Email

info@devisium.com

POKLIČITE NAS

Telefon

+386 31 291 711

Back to top: