Perunis

SPLETNA STRAN

Perunis je arheološki pustolovski park, ki ponuja edinstveno in poglobljeno izkušnjo ter združuje starodavno dediščino s prihodnostjo. V središču parka je bogata kulturna dediščina zgodnjih Slovanov, ki so živeli v okolici. Ekipa parka je to močno zgodbo povezala s sodobno tehnologijo, virtualno resničnostjo in impresivnimi tematskimi svetovi v notranjosti ter tako ustvarila nepozabno doživetje, ki ga ni mogoče najti nikjer drugje v bližini.

 

Perunis bo idealna destinacija za vse, ki si želijo pobega v naravo in odklopa od vsakdanjega vrveža ter si vzeti čas zase. Nahaja se v osrčju narave, kjer se lahko popolnoma sprostite in uživate v prelepih razgledih ter zelenih gozdovih.

NAROČNIK

Inachi d.o.o.

STORITEV

Spletna stran

POVEZAVA

Uporabniška
izkušnja

Kombinacija moderne digitalizacije in estetske dovršenosti, kar učinkovito predstavi vsebino in omogoča obiskovalcem varen in enostaven dostop.

Intuitivna in informativna spletna stran z raznoliko ponudbo

Spletna stran Perunis.si združuje sodobno digitalno tehnologijo in vizualno privlačnost, kar omogoča učinkovito predstavitev same strani in zagotavlja, da obiskovalci enostavno dostopajo do želenih informacij in ponudbe. Na spletni strani lahko najdete opise dogodkov, zanimivosti o parku, informacije za potencialne investitorje in fotografije.

Back to top: