Zemljica

SPLETNA TRGOVINA

Zemljica.si je spletna trgovina, ki se zavzema za majhne korake, ki bodo pripeljali do velikih sprememb. Spletna trgovina ponuja široko paleto izdelkov, ki ti bodo pomagali pri prehodu na bolj trajnostni način življenja, brez ali z manj odpadki. Ekipa, ki jo sestavljata dve nadobudni posameznici, Ewa in Žana, verjameta, da lahko s skupnimi močmi naredimo nekaj dobrega in pozitivnega za našo čudovito naravo.

Spletna trgovina Zemljica.si deli tudi nasvete in zanimive zgodbe na področju zaščite narave in zero waste življenja, ki pomagajo pri trajnostnem načinu življenja in motivaciji. 

NAROČNIK

Vates d.o.o.

STORITEV

Spletna trgovina, spletna stran

POVEZAVA

Uporabniška
izkušnja

Zemljica.si je zasnovana tako, da ponuja prijetno, enostavno in varno nakupovalno doživetje za obiskovalce, ki iščejo izdelke za dom, kozmetiko ter izdelke, ki bodo poenostavile življenje z manj odpadki in doprinesli k večji zaščiti narave.

Prijazna in privlačna spletna trgovina

Zemljica.si ponuja privlačen in barvit dizajn, ki odraža njeno tematiko, z enostavno navigacijo in organizirano predstavitvijo izdelkov. Spletna trgovina združuje funkcionalnosti, kot so iskalnik, filtri, varnost, odzivna podpora strankam in “responsive” zasnova, stran vključuje mnenja strank in priporočila za zagotavljanje prijetne nakupovalne izkušnje za obiskovalce.

Back to top: