devisium-logo-web
DOBRODOŠLI

Vaša digitalna prihodnost se začne tukaj.

devisium-logo-web

Splet je vaša priložnost, da stopite v prvo vrsto. Zaupajte nam svoje želje in cilje ter zgradite digitalno avtentičnost na spletu in dosežite uspeh!

DOBRODOŠLI

Vaša digitalna prihodnost se začne tukaj.

Splet je vaša priložnost, da stopite v prvo vrsto. Zaupajte nam svoje želje in cilje ter zgradite digitalno avtentičnost na spletu in dosežite uspeh!

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Izpolnite obrazec in stopite v digitalno prihodnost

Do neobvezujoče ponudbe za izdelavo ali prenovo spletne strani v 3 korakih!

ikona-1

Izpolnite
obrazec

Izpolnite spodnji obrazec s katerim bomo pridobili osnovne informacije o vas in vašem podjetju. 

ikona-2

Kratek
klic

Član naše ekipe bo stopil v stik z vami na kratek klic, da pridobimo podrobnosti za izdelavo ponudbe. 

ikona-3

Prejmite
ponudbo

Na podlagi vaših želja bomo pripravili neobvezujočo ponudbo, ki jo boste prejeli na elektronski naslov.  

Pogosta
vprašanja

V podjetju se zavedamo, da imate morda nekaj vprašanj glede samega postopka izdelave. Zato smo tu, da vam zagotovimo vse potrebne informacije. Spodaj najdete odgovore na nekaj pogostih vprašanj, ki smo jih prejeli.

Cena izdelave ali prenove spletne strani je odvisna od več dejavnikov, vključno z velikostjo projekta, načinom izdelave in potrebnim vzdrževanjem, ki ni nujen, ampak ga resnično priporočamo.

 

Vse je odvisno od potreb in zahtev projekta. Pred izdelavo natančno določite svoje potrebe ter se posvetujte z nami za realno oceno cene.

 

Cena se giblje med nekaj sto in več tisoč evrov, odvisno od projekta. Prilagodljivost in želje sta ključna pri izbiri ustrezne cene.

Časovni okvir za izdelavo ali prenovo spletne strani je odvisen od različnih dejavnikov, vključno z obsegom projekta, želenimi funkcionalnostmi, grafičnim oblikovanjem in drugimi specifičnimi zahtevami.

 

Za natančno oceno časa potrebujemo več informacij o vašem projektu. Običajno pa se manjši projekti, kot so enostavne spletne strani, lahko dokončajo v nekaj delovnih dneh, medtem ko lahko večji projekti, kot so spletni portali ali trgovine, trajajo od nekaj tednov do več mesecev.

Da, za delovanje in uspeh spletnega mesta sta potrebna dva ključna elementa: domena in gostovanje.

 

Domena običajno stane približno 15 EUR na leto, medtem ko gostovanje običajno zahteva mesečni strošek okrog 5 EUR, odvisno od specifikacij vašega spletnega mesta. Naša ekipa je vedno na voljo za pomoč pri izbiri optimalnih storitev za vas.

 

Seveda! Vse naše spletne strani so ustvarjene s CMS WordPress urejevalnikom, kar pomeni, da lahko samostojno urejate vsebino, dodajate besedila, fotografije in še več. To vam omogoča popolno svobodo in enostavnost pri upravljanju vaše spletne strani.

Sveži projekti izpod naših rok

OBIŠČITE NAS

Pisarna

Devisium d.o.o.

Turnerjeva ulica 17

2000 Maribor

PIŠITE NAM

Email

info@devisium.com

POKLIČITE NAS

Telefon

+386 31 291 711

Back to top: